Säljkurser och säljutbildningar nivå 1-3

Säljcoachens säljkurser och säljutbildningar utgår från att coacha kunden till köp med frågor så att kunden ser sitt behov. passar för alla branscher. Den coachande säljmetodikens grundidé är att ställa rätt frågor för att få kunden delaktig och intresserad både i telefon och på mötet. Vi coachar kunden till ett avslut som ofta leder till både snabbare och större affärer. Våra säljkurser finns i Stockholm, Göteborg, Malmö. Våra Säljkurser och säljutbildningar finns från nivå 1 till nivå 3.

Säljkurser och säljutbildningar
Säljkurser Nivå 1
Grundkurs

Läs mer

Säljkurs Nivå 3 KAM
Säljkurs

Läs mer

Säljkurser och säljutbildningar
Säljkurser Nivå 2
Fokus på avslut

Läs mer

Säljkurser och säljutbildningar
För säljare
Nätverk

Läs mer

Nöjda kunder och deltagare på våra säljkurser och säljutbildningar

Säljkurser och säljutbildningar
Säljkurser och säljutbildningar
Säljkurser och säljutbildningar
Säljkurser och säljutbildningar
Säljkurser och säljutbildningar
Säljkurser och säljutbildningar
Säljkurser och säljutbildningar
Säljkurser och säljutbildningar
Säljkurser och säljutbildningar
Säljkurser och säljutbildningar
Säljkurser och säljutbildningar
Säljkurser och säljutbildningar
”Först och främst kommer jag att li modigare i mitt yrke med hjälp av de frågeställningar jag tar med mig från kursen. Mitt yrke kommer att gå lättare, snabbare och blir mer intressant nu när jag har lärt mig hur jag lägger upp frågor, presentationer, samtalsbokning, planering och avslut”Gabriella Gafvert från Paroc
”Bra föreläsare, bra dialog överlag. Varvning mellan teori och praktiska exempel lyfte förståelsen. Alltid bra med reflektion i utbildningar utifrån sina egna erfarenhet och utmaningar och kursen medgav detta”Lennart Wetterholm från Sweco
”Säljcoachen vänder upp och ner på det traditionella säljsättet! Mycket bra för såna som jag som hatar att kränga. Många konkreta tips och verktyg för vårt företag att jobba med”Niklas från Fuktkontroll
”Nytt säljtänk som passar mig jättebra i min roll som säljare och KAM”Christoffer Bengtsson på Actic
”Som säljare har jag letat efter en metod som är effektiv men inte pushig. Den coachande säljstilen öppnade mina ögon i fler aspekter än jag tänkt då den visade sig vara applicerbar såväl privat som på jobbet. Göran gav oss mycket kött på benen, var pedagogisk och höll oss hela tiden intresserade genom att involvera hela gruppen”Elias Tejnung från Engineering4
”Jag kommer ha stor nytta av kursen. Verktygen och teknikerna jag lärde mig kommer vara till stor hjälp i kommande kundkontakter. En del av materialet gick även att omsätta i privatlivet vilket var roligt”Mikael Falck från Hogia