Säljtips – podcast Från Mötesbokning till Avslut utan ”kränga”

  • Lyssna på avsnitt ur vår Podcast och få många bra säljtips och en ny syn på säljteknik. Från mötesbokning till avslut. Vi går på djupet och kommer i deli visa hur ni kan öka försäljningen. Men du kommer också att få tips på hur man skaffar flera vänner och förbättrar dina relationer i både privatlivet och arbetslivet.
  • Målsättningen med den här säljteknikpodden är att skapa en vilja att bli bättre säljare och sälja mer. Gillar ni vår säljmetodik så kan ni gå våra säljkurser som finns i tre nivåer från grundkurser till KAM-kurser. Vi finns i Stockholm och Göteborg och har företagsanpassade säljutbildningar i hela Sverige och Norden.
Kontakta oss för mera information

Alla ”hatar” säljare

Varför är det jobbigt när en säljare ringer. Varför känner sig många ”jagade av säljare” . Lyssna och få konkreta exempel och bra säljtips.

Låt kunden gå på avslut själv

Genom att ställa coachande avslutningsfrågor får du kunden att själv gå på avslut utan att ”kränga” som ger flera och snabbare affärer..

Inköpare som prutar på priset

Lyssna och få många konkreta tips hur du lägger upp ett möte med en inköpare för att ta bort fokuset på priset på era produkter och tjänster.

Om säljkurs grund alla branscher

Lyssna på det här avsnittet och få ett smakprov på vad våra säljkurser ”Från mötesbokning till avslut” tar upp och vad du får lära dig.

Säljkurs för tekniska branscher

Lyssna på hur våra säljkurser för tekniska säljare och konsulter går till i praktiken i Stockholm och Göteborg.

Utamana dig själv

Utmana dig själv bryt dina mönster. Sälj mycket mer än du trodde var möjligt. Testa dina gränser och se hur högt du kan komma.

Påverka din vilja att sälja

Säljteknik är viktigt men också viljan. Viljan att utvecklas och bli bättre är till och med viktigare än säljteknik. Säljtips – podcast

Omtyckt i privat- och affärslivet

Vi är samma personer i våra privatlivet som i våra säljliv. Därför får du några tips hur man skapar bättre relationer. Säljtips – podcast.

Sälj mer – jobba som en journalist gör

Journalister är bra på att ställa frågor. Säljare är bra på att prata. Gör en kombination så får du bättre kundmöten och flera avslut.

Gå inte i försvarsställning

Att hantera invändningar är viktigt vid mötesbokning och vid telefonförsäljning. Bekräfta kunden när de har fel och boka flera möten.

Sista minutens tips…

Kanske ska du in på ett kundmöte om en kort stund som är viktigt. Lyssna på detta avsnitt och gör ett riktigt bra möte.

3 tips för bättre mötesbokningar

Gör samtalsmallar när du bokar möten för nyförsäljning. Du får 3 tips på olika typer av inledningar utan att du ”tränger dig på”

Varma leads är bättre än kalla

Bli en framtidens säljare och skaffa varma leads när du ska boka möten. Eller sälja via telefonen. Lyssan och få många konkreta tips och råd.

Presentera utan gäspningar

Visst är det jobbigt när kunden tar fram sin mobil. Läser sms eller svarar. Eller kunder som gäspar och håller på att somna.