Säljteknik och säljtips i bokform

Säljteknik

Coacha kunden till köp – med intervjumetoden 300 kr/bok

Säljutbildning i den coachande säljtekniken ökar försäljningen

Säljteknik

Göran Vernersson
Ägare & Säljcoach
0730-75 63 63

goran.vernersson@saljcoachen.se

Med sina utbildningar i den coachande försäljningstekniken har Göran Vernersson framgångsrikt coachat säljavdelningar i ett tiotal år och fått dem att dubblera – och i vissa fall till och med tredubbla – sin försäljning. Nu kan du också ta del av Görans säljteknik och säljtips i hans säljböcker. Genom att applicera denna säljteknik på ditt eget arbete kommer du att inse exakt hur kul försäljning kan vara!

Ny säljteknik – Försäljning med nya ögon finner du i denna säljbok

Vare sig du är en etablerad B2B-säljare eller konsult/företagare som egentligen inte gillar att sälja kommer du snart att se på försäljning med nya ögon.
Denna bok visar nämligen varför du – som coachande säljare – aldrig behöver oroa dig för avslutet, övertala kunderna eller känna dig påflugen. Med rätt säljteknik kan till och med göra det lätt för kunden att säga nej och ändå sälja.

Coacha till köp – med intervjumetoden

Det är en säljbok i hur man genom att anamma den coachande säljtekniken når större försäljningsframgångar. Dessa säljböcker lär dig hur du steg för steg kan arbeta för att göra kunderna delaktiga och genom det nå snabbare avslut, ökad försäljning – och nöjdare kunder. Så missa inte erfarna och viktiga säljtips ur denna säljbok.

Sälj mer i en egotrippad värld utan att ”kränga”

Att coacha till köp är helt enkelt en idealisk metod för alla som vill slippa känna sig som ”krängare”. Och ändå sälja mer.
Dessutom löser metoden i dessa säljböcker ett av de största problem som säljare möter idag. Vår egokultur. Nästan ingen tänker på vad detta är eller varför det är ett problem. Men forskarna är överens: vi har fått en super-ego-kultur där alla vill prata om sig själva hela tiden. Och för dig som coachande säljare innebär detta enorma möjligheter att få dina kunder att må bättre samtidigt som du fördubblar dina inkomster. Du kan nämligen bli den som alla saknar i dagens egotrippade värld. Den som lyssnar, ställer frågor, säger ”berätta mer!” och ger folk bekräftelse.
Och av bara farten kommer du själv att bli en bättre människa. Så ta del av våra säljtips ur denna säljbok du med!