Säljutbildningar och säljkurser som är praktiska och konkreta

Våra säljutbildningar och säljkurser har fokus på att skapa bra säljresultat för ert företag och era säljare. Vi blandar vi säljteknik med praktiska övningar för att få bästa effekt. Genom att coacha kunden från mötesbokning till avslut ökar vi försäljningen och förkortar beslutsprocessen . Utan att vara påstridig eller krängig.


Smakprov på innehåll i våra säljutbildningar och på säljmetodiken

Vill du veta mer om innehållet i våra säljutbildningar och säljkurser? Då kan du välja mellan att lyssna på vår nya podcast som kommer med två nya avsnitt i månaden. Eller se någon av videofilmerna som i korta drag beskriver säljmetoden som vi lär ut. Vill du hellre läsa så kan du klicka på bilden och få många bra tips och övningar om hur du kan sälja mera utan att "kränga" eller vara för på.

Podcast - Lyssna

Lyssna på vår säljpod om säljteknik och få en inblick av innehållet våra säljutbildningar

Videofilm - Titta

Titta på några av våra korts filmer så får du ett smakprov på säljutbildningarna.

Säljbok - Läs

Läs gärna några utdrag ur boken som är en del av säljutbildningen

Säljutbildningar och säljkurser i hela Sverige

Säljcoachens säljutbildningar finns i hela Sverige. Ni kan få en företagsanpassad säljutbildning speciellt för era säljare och speciellt för er bransch i hela Sverige. Ni behöver vara minst 3 personer så kommer vi till er och håller säljutbildning. Det gäller såväl B2B och B2C samt telefonförsäljning oavsett målgrupp.

Är era säljare utsprida över Sverige. Det spelar ingen roll! Vi har säljkurser och säljutbildningar i Sveriges största städer Stockholm, Göteborg och Malmö. Ni kan välja mellan 3 olika säljutbildningsnivåer från grundkurser till för nya säljare och mer avancerad säljkurser för rutinerade säljare.

Säljutbildningar som är konkreta och praktiska

Oavsett om du väljer att gå en öppen säljutbildning eller en företagsanpassad säljutbildning så är alla våra säljkurser otroligt konkreta och praktiska. Vilket innebär att deltagarna kommer att vara aktiva från absolut första stund till sista timmen. Under säljutbildningen kommer de att få utbildning hur man till exempel bokar ett möte och hanterar en invändning. Därefter kommer deltagarna själva sedan ta fram egna konkreta varianter speciellt för sitt företag och sina produkter och tjänster som sedan ”bollas” fram och tillbaka bland övriga så att den känns bra och kan användas redan nästa dag.

Alla som vill få flera avslut och boka flera och bättre kundmöten utan att känna sig som en ”krängare” eller känna sig för pushig. Så kommer säljutbildningen i den coachande säljmetodiken att passa perfekt. Det innebär att du kommer man får lära dig att sälja med hjälp av frågor. Frågor som till exempel som tar reda kundens kunskapsnivå och förväntningar så att man sedan kan ställa rätt behovsfrågor och göra en anpassad presentation som intresserar kunden. I säljutbildningen ingår det också moment hur era säljargument kan ”vässas” och användas speciellt för avsluten.

Säljutbildningar i Malmö
Malmö
Säljutbildningar i Stockholm
Stockholm
Säljutbildningar i Göteborg
Göteborg
Säljutbildningar i hela Sverige
Hela Sverige